Gratis frakt på alla beställningar!
   Beräknad leveranstid: 7-21 arbetsdagar!   fotbollmaster.sale@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Regler & Villkor

Vänligen läs följande Villkor och bestämmelser noga innan du använder den här webbplatsen.


Genom att använda denna webbplats, inklusive inköp av produkter från den här webbplatsen, eller genom att klicka på en ruta som anger att du godkänner eller godkänner dessa villkor, innebär du att du godkänner dessa Villkor. Om du inte godkänner dessa användarvillkor kan du bara lämna den här webbplatsen.


1. Omfattning

Villkoren gäller för all användning av vår hemsida och inköp av produkter via webbplatsen. Genom din användning av vår hemsida eller inköp av produkter via webbplatsen godkänner du villkoren. Genom att använda vår hemsida eller inköp av produkter via vår hemsida accepterar du att avtal, meddelanden, upplysningar som vår webbplats tillhandahåller och levererar elektroniskt uppfyller eventuella lagkrav som sådana avtal, meddelanden, upplysningar är skriftliga.


2. Orders

Genom att köpa en produkt med vår hemsida, representerar du på vår hemsida att du är vuxen och att du är behörig att göra inköpet. När du använder vår webbplats är du ansvarig för att du behåller sekretessen för din inloggningsinformation.


3. Bokningar och undantag

Produkter och priser som presenteras på denna webbplats är inte ett erbjudande att sälja varor - de är annonser för att få erbjudanden. Priserna kan ändras utan föregående meddelande och beställningar kan behöva ändras eller annulleras efter det att de har skickats via webbplatsen. Vår hemsida kan behöva kontakta kunder om prisändringar eller tillgänglighetsproblem efter orderingången.


Vår hemsida förbehåller oss rätten att ändra priser och beskrivningar för produkter som presenteras på hemsidan när som helst utan föregående meddelande. Vår hemsida syftar till att alltid presentera den mest exakta informationen, men produktbeskrivningar felaktigheter, typografiska fel och prissättning fel kan uppstå ibland. Sådana fel som finns i produktspecifikationer och prissättning korrigeras när de upptäckts.


I sådana fall förbehåller vår webbplats sig rätten att dra tillbaka presenterade produkter och avbryta eller ändra order som innehåller produkter med felaktiga beskrivningar eller pris. Om ett fel i prissättning upptäcks efter det att en beställning har skickats, försöker vår webbplats att kontakta kunden angående beställningen.


4. Produkttillgänglighet

Vår hemsida försöker presentera rätt tillgänglighet för alla produkter, men ett fel kan uppstå ibland. Om beställd produkt inte är tillgänglig kommer vår hemsida att försöka kontakta kunden och ändra ordern eller avbryta ordern och utfärda en lämplig återbetalning.


5. Leverans och bokning av titel

De beställda produkterna levereras till den adress som lämnats vid beställning, antingen via EMS eller DHL. Du godkänner att produkter som beställts och skickas till dig förblir egenskapen hos vår webbplats tills full betalning har mottagits.

Gratis frakt 30 dagars gratis returer Säker betalning