Gratis frakt på alla beställningar!
   Beräknad leveranstid: 7-21 arbetsdagar!   fotbollmaster.sale@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Leverans och frakt

Vi använder budgivare som EMS, DHL för att skicka din beställning. Beroende på vikt och volym av din beställning och din leveransadress väljer vi en lämplig leverantör för leverans för att skicka din beställning. Budfirmorna tillhandahåller online spårningstjänst från samling till leverans. Om du har några frågor, skicka det till vårt officiella email.


Fraktkostnader och leveranstid varierar beroende på kvantitet och vikt av de varor du köper, såväl som volymen av paketet, antal leveranser och fraktalternativet för din beställning. Beställningen kommer att skickas efter bekräftelse på betalning.


Vissa fjärradresser kan medföra längre transiteringstider. Transittid från samling till leverans varierar beroende på fraktadressen.


ytterligare information


Olika lager tillgänglighet - Om du har valt varor med olika tillgänglighetstider skickar vi din beställning när alla artiklar är klara.


Leverans av beställningar - Även om vi försöker få alla våra beställningar skickade på beställningsdagen, kan detta inte alltid vara möjligt, av följande skäl:


Kreditkortskontroller - Ibland kan vi behöva göra ytterligare kontroller på ditt kreditkort som kan fördröja din beställning.


Shirt Printing - Skjortor som kräver anpassning till exempel med ytterligare namn, numrering och märken läggs till kan ta ytterligare några dagar innan de är redo att skickas.


Föremål som finns tillgängliga - Ibland om en viss produkt är i hög efterfrågan måste vi ombeställa från våra leverantörer. Om så är fallet kommer antalet dagar som denna process kommer att tas upp att anges på produktinformationssidan.


Returpolicy


Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med varje köp du gör, men i vissa fall kanske en kund vill returnera en vara.


Produkter kan returneras för återbetalning om det aldrig har använts hittills. Och du ska skicka in den begärda avkastningen inom fem dagar efter att du mottagit den.


Vi testa våra produkter innan vi erbjuder dem till salu. Om du inte kan använda någon av våra produkter, vänligen kontakta oss och vi kommer vara trevliga att hjälpa dig. Vi är inte ansvariga för skador på föremål efter användning.Vi hoppas att du njuter av ditt köp från oss.

Gratis frakt 30 dagars gratis returer Säker betalning