Gratis frakt på alla beställningar!
   Beräknad leveranstid: 7-21 arbetsdagar!   fotbollmaster.sale@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Barcelona tränare sa att titta på Messi spela är roligt

Posted By on Friday 02nd February 2018

Barcelona tränare sa att Messi lek är att njuta av. Barcelona tränare sa att vi måste ge Messi ett lite gasande utrymme. Messi bar en Billiga Fotbollskläder assisterar för Suarez i början av första halvlek i King's Cup semifinalen i morse för att hjälpa laget att vinna motståndaren 1-0 hemma.



När vi pratade om Messi-matchen efter matchen berättade Barcelona-tränare för reportrar: "När Messi är i besittning har alla stora förväntningar. Ofta är trycket för stort, vi måste låta Messi andas. Som vi sa förut efter det är Messi en mycket bra spelare och det är ett nöje att se honom spela varje dag. "


Barcelonas andra omgång kommer att ha en ledande boll, sade Barcelona-tränare: "Jag tycker att det här stället är bra, för vi vann spelet. Att vinna spelet är mycket svårt, men vi gjorde. Valencia gjorde inte poäng, så den andra Turnen 0-0 är inte dåligt, men vi kommer inte behålla dragningen, vi kommer att försöka vinna i Valencia. "Under ledning av Messi gjorde Barca ett mycket bra spelresultat. Naturligtvis är Messi Fotbollströja Barcelonas mest populära fans.

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billiga Fotbollskläder, Messi Fotbollströja

Gratis frakt 30 dagars gratis returer Säker betalning